top of page

Het is niet makkelijk om een bestaan op te bouwen als onafhankelijk muzikant. Het geld dat we kunnen vragen voor een optreden staat niet in verhouding tot het aantal uren dat we investeren in repetities, het schrijven van nieuwe liedjes en de beheersing van onze instrumenten. Verkoop van cds gaat achteruit en muziekstreamingplatforms betalen een schijntje. Zonder de hulp van andere mensen zouden we het nooit redden. We zijn zo blij met al die mensen die live muziek levend houden – concertorganisatoren en vrijwilligers, muziekliefhebbers, fotografen, andere muzikanten. Als jij wilt helpen om de kans te vergroten dat wij kunnen blijven optreden, zijn er allerlei manieren: je kunt ons volgen op sociale media en muziekplatforms, ons album aan een vriend geven, onze muziek op je afspeellijst zetten, of je kunt lid worden van ‘Team Lasses’ op Patreon!

 

Voor de prijs van een iets te duur maandelijks kopje koffie ben je lid van Team Lasses. Als lid help je ons om te blijven doen waar ons hart ligt. In ruil krijg je natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid, maar houden we je ook op de hoogte van onze plannen, hoor je nieuwe liedjes als eerste, en sturen we af en toe een verrassing jouw kant op. Op onze Patreon-pagina kun je zien hoe het allemaal werkt.

Natuurlijk kun je ons ook eenmalig steunen, bijvoorbeeld via Tikkie of Paypal (zie hiernaast), of door een overschrijving op NL63 ABNA 0867890630 (BIC ABNANL2A).

Team Lasses

Screenshot 2020-10-22 at 16.17.20.png
Tikkie-logo.png
Paypal Logo.png
bottom of page